VRV Klima Sistemleri - Soğutma Sistemleri

VRV Klima Sistemleri ve Soğutma Sistemlerine sahip olduğu üstün teknoloji ile akıllı binaların ve otellerin yıllardır ihtiyaç duyduğu klima sistemidir.

VRV Klima Sistemleri - Soğutma Sistemleri

VRV sisteminde birden çok olan iç üniteler, dış bir ünite tarafından kontrol edilir. VRV sistemi bir klima sistemidir. Değişen mahal kapasitelerine göre yani mesela bir binanın değişen kapasite ihtiyaçlarına göre soğutkanın akışkan debisini değiştirerek ihtiyacı karşılar.
VRV klima sistemi bina dışında bulunan dış ünite binanın içindeki yaşam alanlarını soğutmak ve ısıtmak amacıyla kullanılan iç ünitelerden oluşmaktadır bu durumda VRV klima sistemi aynı anda 2 iş birden yapabilmektedir.

Buna örnek verecek olursak:

 Marketlerin soğuk hava depolarının haricinde büyük buzdolaplarının olduğu bölümler soğutulurken iç mekanda ısıtma istenir ve bu işlevi gerçekleştiren VRV Klima sistemidir.

 

VRV Klimaların Avantajları

1.Tasarımı ve yapısı sayesinde çok katlı binalardan tek katlı bir villaya kadar geniş bir alanda kullanılabilmektedir.
2.VRF Klima sistemi sahip olduğu üstün teknoloji ile akıllı binaların, şirketlerin, otellerin ve lüks villaların yıllardır ihtiyaç duyduğu klima sistemidir.
3.Aynı zamanda ticari firmaların ve mühendislik şirketlerinin en çok tercih ettiği merkezi klima arasında yerini almıştır.
 

VRV Klima Genel Kullanım Amacı

VRV Klima sistemleri her alanda eşit ve eş zamanlı ısıtma ve soğutma özelliği ile dikkat çeken klima modellerinden. Bu durum da geniş alanlarda hava akımı konforu sağlıyor bu modellere. İstenilen bölgelerde eşit sıcaklık ve soğukluk sağlanarak üst düzey performansa erişiliyor.
Bu tip cihazların genel özellikleri:
 Düşük işletme maliyeti vardır.
 Düşük ses seviyesi ile çalışır.
 Küçük alanlara da monte edilebilir.
 Sıcaklığı ve soğukluğu hızlı bir şekilde sağlar ve dağıtır.
Türkiye' nin her noktasında profesyonel işçiliğimizle hizmetinizdeyiz! 
Bizi Arayın 0 (212) 509 66 26