İklimlendirme Hizmetleri

Yangın Söndürme Sistemleri

Yangın söndürme sistemleri ile büyük alana sahip olan fabrika, atöyle, okul, stadyum, depo ve büyük plaza binaları gibi alanlara uygulanması ile sizin güvenliğinizi sağlamaktayız.

Alanınıza Özel Davlumbaz Söndürme Sistemleri

Davlumbaz söndürme sistemleri, içerisindeki algılayıcılar sayesinde yangın esnasında otomatik devreye girerek yangına anında müdahalede bulunur.

Merdiven Basınçlandırma Sistemleri

Merdiven basınçlandırma sistemleri, yangın merdivenlerine duman girişini önlemesine yardımcı olur duman çıkarılması için olan duman tahliye fanları önemlidir.

Alanınıza Özel Duman Tahliye Sistemleri

Duman tahliye sistemleri acil durumlarda yapı içindeki dumanı tahliye ederek güvenli kaçış sağlayan sistemlerdir. Yangın sırasında hasarı azaltır.

Gazlı Söndürme Sistemleri Avantajları

Gazlı söndürme sistemleri, herhangi bir kalıntı bırakmadan, ısıyı emerek alevlerin sönmesini sağlar. Ayrıca insanlara ve çevreye herhangi bir zararı bulunmaz.

Alanınıza Özel Köpüklü Söndürme Sistemleri

Köpüklü yangın söndürme sistemleri, yanıcı ve sıvı kimyasalların söndürülmesinde kullanılarak yanıcı bölgeye müdahale ederek yangını engeller.

Talebinize Özel Hidrant Sistemleri Çeşitleri

Hidrant Sistemleri, yangının tehlikesi durumunda ilk müdahalede söndürülemeyen yangınlara dışarıdan müdahale ederek yangının çevreye taşmasını engeller.

Alanınıza Özel Yangın Dolap Sistemleri

Yangın dolap sistemleri, yangın anında bina içinde yeterli suyu sağlayan özel pompalar sistemidir. Bu sistem sayesinde yangına anında müdahaleye yardımcı olur.

Alana Özel Spring Yağmurlama Sistemleri

Spring yağmurlama sistemleri, yangın anında duman sinyallerini alarak otomatik söndürme moduna geçer ve o anda yangının söndürülmesine müdahale eder.