Dvm Klima Sistemi - Soğutma Sistemleri

DVM sistem klimaları, bir yada birkaç dış üniteye bağlı olarak çok sayıda değişken ip iç üniteden oluşan paket sistem klima sistemleridir.

Dvm Klima Sistemi

DVM (Digital Variable Multi) sistem klimaları, bir yada birkaç dış üniteye bağlı olarak çok sayıda değişken ip iç üniteden oluşan paket sistem klima sistemleridir. 
Dvm sistem klimalarının en önemli özelliği birden fazla gaz dağıtım hattının bulunması ve tavan tipi, kaset tipi, salon tipi, yer tipi ve duvar tipi gibi iç ünitelere kolayca monte edilebilmektedir. 
DVM sistem klimalarının, enerji tasarrufunun yanı sıra çok iyi konfor şartları sunmakta ve sistem bina içinde aynı anda bir odada soğutma yaparken diğer kısımda ısıtma yapabilmektedir.

Dvm Klima Sisteminin Özellikleri:

  Devasa Kapasite
  Verimlilik
  Isıtma Performansı

 

Dvm Klima Sisteminin Avantajları

1.Yüksek kapasiteler çıkabilen ısıtma/soğutma özelliği bulunmaktadır. (200 Kw’a kadar)
2.Tek bir gövdede iklimlendirmenin (Soğutma/ısıtma/havalandırma/nem kontrol) gerçekleştirilebilmesi mümkündür.
3..Sadece soğutma ya da ısıtma/soğutma yapan modelleri bulunmaktadır.
4.Sadece bir kanal sistemine ihtiyaç duymaktadır.  Sistemle bağlantısı basitçe kanal giriş/çıkış ağızlarından oluşmaktadır.
5.Samsung DVM S, birinci sınıf enerji verimliliği ve ekonomi sağlamak için bir araya gelen ve çok daha iyi bir Enerji Verimliliği Derecesi (EERa) elde eden bir dizi akıllı teknoloji içeriyor.
 

Dvm Klima Sistemi Genel Kullanım Amacı

Geliştirilen bu yeni teknoloji sayesinde, gereğinden fazla gerçekleşen defrost operasyonları da ortadan kaldırılıyor. DVM S sistemleri, düşük dış ortam sıcaklıklarında, geleneksel defrost mantığına göre çalışan cihazlara kıyasla, %40 oranında daha uzun süre ‘kesintisiz’ ısıtma sağlıyor.
Bu tip cihazların genel özellikleri:
 Dijital Scroll Kompresör teknolojisi
 Yüksek enerji verimliliği
 Defrost işlemsiz hızlı ve güvenilir ısıtma
 Sessiz çalışma özelliği
Türkiye' nin her noktasında profesyonel işçiliğimizle hizmetinizdeyiz! 
Bizi Arayın 0 (212) 509 66 26