Risleri azaltan Yangın Söndürme Sistemleri

Yangın söndürme sistemleri, yangınları kontrol altına alarak can ve mal kaybını en aza indirmek için tasarlanmış sistemlerdir. Hemen iletişime geçin!

Yangın Söndürme Sistemleri

Bu sistemler ince işçilik gerektiren kablo kanalları, güç odaları, bilgi-işlem merkezleri ve elektrik panoları gibi yerlere döşenerek, yangın ihtimalini bertaraf etmekle yükümlüdürler. Günümüzde ağır elektrik yüklerinin olduğu atölyeler, fabrikalar ve işletmelerde bu sistemler hem güven verir hem de riskleri azaltır. 

Yangın Söndürme Sistemleri

 Yangını hızlı bir şekilde algılama özelliği sayesinde, daha ortamdaki personel belirtileri hissetmeden, otomatik söndürme sistemleri yangın başlangıç yerine müdahale edebilmektedir.
 Daha sonra bağlandığı merkezi sistem ile personele yangın riskinin ortadan kaldırıldığı sinyalini göndermekte ve bölgenin kontrol edilmesine olanak sağlamaktadır.

 

Yangın Söndürme Sistemleri Üç Ana Gruba Ayrılır

1.Gazlı Söndürme Sistemleri
2.Sprinkler Söndürme Sistemleri
3.Köpüklü Söndürme Sistemleri

 

Yangın Söndürme Sistemleri Genel Kullanım Amacı

Herhangi bir yangında, işletmenizin arşivi yok olma tehlikesiyle karşılaşacağı gibi, işletmeye mal olacak maddi zarar da çok olmaktadır. Kurumsal kimliğinizin devamı ve güvenirliliğinizin zedelenmemesi için otomatik yangın söndürme sistemlerinden vazgeçmemeniz faydanıza olacaktır.
Bu sistemlerin montajından önce TSE standartlarında kontrolleri yapılmakta, herhangi bir gaz sızıntısı olup olmadığı test edilmekte, işletmelerdeki veya binalardaki personel sistem konusunda mühendisler tarafından bilgilendirilmektedir. Sistemin uzun süre dayanıklı olması ve risklerin baştan elemine edilmesi işletmelerin iş güvenliği ve işçi sağlığı açısından da avantajlarından biri olmaktadır.
Yangın Söndürme Sistemleri Kullanım Alanları:
 Kablo ve Tesisat Galerileri için, Yangın Söndürme Sistemleri
 Kazan Daireleri için, Yangın Söndürme Sistemleri
 Katı Malzeme Depoları için, Yangın Söndürme Sistemleri
 Kurumsal Firmalar için, Yangın Söndürme Sistemleri
Türkiye' nin her noktasında profesyonel işçiliğimizle hizmetinizdeyiz! 
Bizi Arayın 0 (212) 509 66 26